PROLJEĆNA DESETKA za start saradnje

NUBL i Banjalučka Trkačka liga su u trkom na destet kilometara počeli saradnju na promociji zdravog života i urbane gradske mobilnosti.

U nedjelju, 10. aprila 2022. godine u Parku Mladen Stojanović održana je prva ovogodišnja trka u okviru Banjalučke trkačke lige – PROLJEĆNA DESETKA. Odziv trkača bio je veliki kao i ranijih godina, a trčali su od seniora do rekreativaca i najmlađih.

Branislav Ćelić u muškoj i Teodora Čubrilović u kategoriji dama trijumfovali su na prvoj ovosezonskoj trci u okviru “Banjalučke trkačke lige”. Srebrnu medalju u kategoriji muškaraca osvojio je Boriša Lukač, dok je bronza pripala Savi Kovačeviću. Kod dama, srebrnu medalju je osvojila Lusija Kimani, a bronzu Jelena Kosić.
Osim seniora, trčali su danas i mališani. Tako je u uzrasnoj kategoriji do deset godina, u konkurenciji dječaka, trijumfovao David Kaurin, dok je kod djevojčica stazu najbrže istrčala Andrea Miluša.

U kategoriji od 10 do 14 godina, zlatnu medalju je osvojio Marko Šarenac dok je u konkurenciji djevojčica najbrža bila Almira Tihić iz Kostajnice.

Trčali su danas i mališani sa poteškoćama u razvoju. Svi su trku završili kao pobjednici.

Rezultate trke i postignuto vrijeme takmičara možete pogledati na sajtu https://app.gb3timing.com/proljecna_desetka_2022