Сенат Независног универзитета Бањалука донио је на данашњој сједници Одлуку о мјерама за привремено организовање наставних активности на Независном универзитету Бањалука.

Усвојен је Прилагођени план извођења наставе електронским путем на свим факултетима Независног универзитета. Студентима ће у наредном периоду бити доступан сав материјал за припрему испита на посебној електронској платформи (е- настава) која се налази на сајту Независног универзитета Бањалука.

Са наставницима и сарадницима студенти ће моћи да комуницирају путем електронске поште, вибера или скајпа у вријеме које је наведено у распореду редовне наставе објављеном на почетку семестра за сваки предмет.

Административне послове Студентска служба ће обављати електронски на основу захтјева студената које могу да упуте електронском поштом.

Сенат Независног универзитета Бањалука позива академско особље и студенте да се понашају крајње одговорно и професионално у складу са новонасталом ситуацијом и да своје обавезе извршавају коректно и на вријеме.

Одлука је донесна у циљу сузбијања појаве и ширења вируса корона у Републици Српској.

Предсједавајући Сената Проф. др Зоран Калинић

Share Button