PRVI POZIV-KONACAN-SRP-KRIVE.cdr

Drage kolege i prijatelji,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da Mašinski fakultet Banja Luka uz suorganizaciju Mašinskog fakulteta Niš, Mašinskog fakulteta Podgorica i Fakulteta za inženjerstvo Hunedoara organizuje 13. Međunarodnu konferenciju o dostignućima u mašinstvu i industrijskom inženjerstvu, DEMI 2017. Konferencija će se održati od 26. – 27. maja 2017. godine na Mašinskom fakultetu u Banjoj Luci.

DEMI konferencija je već prepoznata kao izuzetno uspješna međunarodna konferencija koja pruža mogućnost inženjerima, istraživačima i ekspertima iz cijelog svijeta da prezentuju najnovija naučna i stručna dostignuća u oblasti mašinstva i industrijskog inženjerstva.

Cilj je da se učesnicima konferencije približe novi rezultati istraživanja i razvoja u mašinstvu i industrijskom inženjerstvu kao i da se diskutuje o mogućnostima njihove primjene u industrijskim sistemima.

13. DEMI konferencija se po prvi put organizuje u saradnji sa univerzitetima iz Srbije, Crne Gore i Rumunije, sa motivacijom da obezbjedi odličnu međunarodnu platformu za akademsku zajednicu, istraživače, inženjere i učesnike iz privrede da podijele svoja iskustva i uspostave nove poslovne veze.

Pozivamo Vas da se pridružite na konferenciji DEMI 2017 u razmjeni mišljenja, ideja, znanja i iskustva.

Detaljne informacije o konferenciji možete naći na zvaničnoj web stranici DEMI: http://demi.rs.ba

Prvi poziv

Predsjednik Organizacionog odbora
Prof. dr Zorana Tanasić

Univerzitet u Banjoj Luci
Mašinski fakultet
Vojvode Stepe Stepanovića 71
78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

NUBL

Leave a Comment